Dames A ploeg compleet, welkom Celine de Vlaminck & Jirka Van Impe!

Nu de voorbereidingen voor het seizoen 2019-2020 helemaal gestart zijn, is het ook hoog tijd om het ganse team aan jullie voor te stellen.

Veel bekende gezichten en een aantal nieuw veelbelovende speelsters, met samen een gemiddelde leeftijd van nog geen 21 jaar… Bij de nieuwe namen o.a. Celine de Vlaminck (ex Kangoeroes Mechelen, zie foto) en Jirka Van Impe (ex-DBC Osiris Aalst).

We wensen hen alvast heel veel succes en kijken er naar uit om hen volgend jaar en de jaren erna te zien groeien als team. Waarbij ze natuurlijk volop inzetten op onze 4 CORE-principes: Commitment, Ownership, Respect en Enthusiasm.

Amon Jeugd Gentson kiest voluit voor de jeugd in haar dameswerking & coachingstaff #wegrowtalent

Amon Jeugd Gentson zet volop in op doorstroming jeugd richting seniorploegen met vernieuwend project van co-coaching en synergie tussen de speelsters.

  • Jeff Nolmans coach Dames A en Fred Van Vooren assistant coach Dames A,

  • Wesley Wauters coach Dames B & drijvende kracht jeugdwerking

  • Jan Vermeersch assistant coach dames B en coach U19 meisjes

  • Emily Lecompte coach U16 meisjes

  • An Poot blijvende drijvende kracht U14-U12-U10 meisjeswerking

De coaches hebben er alvast ongelooflijk veel goesting in. 

We worden als bestuur en sportieve cel dan ook zeer blij van hun enthousiasme en drive, en zijn ervan overtuigd dat de verhuis naar de provinciale sporthal Henleykaai meteen ook de start betekent van een nieuw en veelbelovend hoofdstuk in de geschiedenis van onze club.

Ploegvorming Dames A 2019-2020

Soms betekent naar de toekomst kijken, ook durven kiezen voor verandering, omdat we geloven dat in bepaalde ploegen er nood is aan zuurstof en een frisse blik. Daarom heeft het bestuur, na lang en rijp beraad, besloten dat we voor volgend seizoen opteren voor een nieuwe coachingstaff voor onze Dames A

Dit betekent dat coach Wesley Wauters en assistent Jan Vermeersch dit seizoen nog afwerken, maar dat een nieuw coachingduo het nieuwe seizoen zal voorbereiden.